Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Referanser

Time kommune - to-be-more installerte en 12 kvadratmeter P10 LED-skjerm i høydeformat på Storstova i Bryne 20 januar 2015.

Sparebank 1 youngstorget - to-be-more installerte en 25 kvadrat P4 innendørs LED-skjerm i Sparebank 1 sine lokaler på youngstorget.

Strømsgodset - to-be-more leier ut 200 meter LED-banner til hjemmekampene til Strømsgodset på Marienlyst stadion i sesongen også i 2015.

Haugesund - to-be-more Leverte i 2013 2 storskjermer à 32 kvm og 100 meter LED-banner på Haugesund stadion for fotball klubben Haugesund.

DHK - to-be-more leier ut 60 meter LED-banner til hjemmekampene til DHK i Drammenshallen i 2013-2014 sesongen. Se bilde

Gjensidige – to-be-more har levert en komplett løsning til Gjensidige. Systemet benyttes i kundesentrene (privat, næringsliv og landbruk), oppgjørssentrene, salgssentrene og i Gjensidige bank. Real time informasjon hentes fra telefonisystemet og legges ut på skjermer sammen med annen relevant informasjon. Programvaren som benyttes er Pronto TV.

Aker stadion/Molde FK – to-be-more har levert 2 stk. LED-skjermer på ca 43 m2 på stadion i tillegg til 40 stk. 42” skjermer plassert i kafeteria, restaurant, ved toaletter, kiosker og fellesområder. Vi har også vært delaktig i infrastruktur på stadion og utstyr til live produksjon. Denne løsningen betegnes som norges beste storskjermløsning per i dag. Programvare som benyttes til reklameavspilling er Pronto TV. To-be-more drifter løsningen sammen med Elmo i Molde. 

Vallhall – to-be-more har levert en skjerm i inngangen som viser informasjon om aktiviteter i hallen. Programvare er ProntoTV og vi drifter løsningen. Vi har også ansvaret for utlegging av informasjon.

Topp

Sentralbord: 976 00 210 | E-post: post@to-be-more.no

To-Be-More AS © 2004-17 - Innholdsoversikt | Siteman CMS